A kockahegyen túl - társasjáték

A kockahegyen túl - társasjáték
5 pont

5 pont, 1 vélemény alapján

A kockahegyen is túl egy családi kalandjáték, amely a Grimm tesvérek varázslatos mesevilágába kalauzol bennünket. Piroska, Hófehérke, Csizmás kandúr, Hüvelyk Matyi, Aranyhaj, a brémai muzsikusok és a többi népszerű mesehős - összesen 9 darab 3D-s figurát tartalmaz a doboz - bőrébe bújva gyűjtünk kalandpontokat küldetések teljesítésével. Kalandozásunk során ismerős helyeken járva mesebeli barátokkal találkozunk, legendás varázstárgyakat használunk, sőt a főhőseink egyedi képességeire alapozva tervezhetjük meg utunkat. Menetközben történetkártyák segíthetnek rajtunk új feladatok elé állíthatnak vagy átokkal is sújthatnak minket. Elsőre hasonlít a Magyar népmesék - A társasjátékra, de ez a játék a különleges kockákra épül, melyeket a pályára helyezünk, akár egymás tetejére, ezekkel haladhatunk, vagy akár sarokba szoríthatjuk játékostársunkat. Minden játékosnak 5 darab kockája van, amelyek különleges oldalakkal is rendelkeznek, ezeket használjuk fel minden fordulóban: dobunk velük, és utána egyesével a táblára tesszük, attól függően merre akarunk haladni. A szabályok egyszerűek és könnyen érthetőek, ezért gyerekekkel is játszható, ugyanakkor a lehetőségek sokszínűsége miatt tapasztaltabb játékosoknak is ajánlott. Lehetőségünk van közösen is megküzdeni a játék nyújtotta kihívásokkal, a szabályban van kooperatív játékmód is. A játékidő: 45-60 perc.
Az "A kockahegyen túl - társasjáték" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
8 éves kor fölött
1-3 nap
64219
12 990 Ft
Az "A kockahegyen túl - társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. május 18-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. május 18-án, kedden átveheti.

Vásárlói vélemények az A kockahegyen túl - társasjáték nevű játékról

5 pont
M. Berta Beáta – 2020.06.12 – Először bonyolultnak tűnik a játék, de pár kör után nem az. 9 éves iker fiaim azóta is sokat játszanak vele önállóan is. Szerintem ennek a korosztálynak tökéletes, gondolkodni következtetni kell benne, nem egyszerű így nem unják meg.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
A kockahegyen túl - társasjáték
12 990 Ft
A kockahegyen túl - társasjáték

A kockahegyen túl - társasjáték

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.