ABC első fürdőkönyvem - Csipogó járművek

ABC első fürdőkönyvem - Csipogó járművek
ABC első fürdőkönyvem csipogó járművek, remek választás a kicsik számára. A pancsolás még élvezetesebb lesz a sok színes lapnak köszönhetően. Fürdés közben a kicsi ismerkedhet a különböző vidám és barátságos járművel. A kedves rajzokkal illusztrált, aranyos történetet rejtő könyvek négy vízálló lapból áll. Egy csipogó is el van rejtve a lapok alatt, ami még érdekesebbé teszi a fürdést.
Méret: 10 x 10 x 2 cm.
Az "ABC első fürdőkönyvem - Csipogó járművek" nevű játék gyártója a Simba, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
Simba
2 éves kor alatt
38727
1 250 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Simba

ABC első fürdőkönyvem - Csipogó járművek

ABC első fürdőkönyvem - Csipogó járművek

1 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.