Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

ABC Nyomdakészlet táskában

ABC Nyomdakészlet táskában
5 090 Ft
+102 hűségpont ajándékba - Részletek...
Joustra
nem rendelhető
28035
Az ABC Nyomdakészletben számokat és betűket tartalmazó nyomdákat találsz. Mindezt egy praktikus műanyag táskában tárolva tudod magaddal vinni bárhová is mész. A készlet kis tanulókártyákat tartalmaz, amivel a kisgyerek könnyedén megismerkedhet a számok világával. A gyermek nagy örömmel fogja a helyes megoldásokat odapecsételni a lapra a színes nyomdákkal.
Az "ABC Nyomdakészlet táskában" nevű játék gyártója a Joustra, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

ABC Nyomdakészlet táskában

ABC Nyomdakészlet táskában

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.