Abrick - Kastély hercegnővel építőjáték

Az Abrick építőjáték Kastély hercegnővel minden azon kis királylánynak tetszeni fog már 18 hónapos kortól, akik kedvelik a hercegnőkről és hercegekről szóló meséket. Mesebeli kastély rózsaszín, lila és fehér színkombinációban aranyszínű kiegészítőkkel rendelkezik mindennel, amire egy kastélyban szükség lehet. A hat tornyos kastély része az étkezőterem: asztallal és székekkel. Természetesen gyönyörű hercegnő is részét képezi a készletnek, akiért a daliás herceg hintón érkezik, melyet barna paripa húz. Továbbá egy sor további kiegészítő, bútor is nagyon vonzóvá teszi ezt a gyerek építőjátékot. Ez a nagyszerű építőjáték megmozgatja gyermeke fantáziáját, kalandos történeteket fog kitalálni a jövendőbeli királyról és királynőről. Az építőjáték mérete 30x24x38 cm.
Az Abrick márkájú "Abrick - Kastély hercegnővel építőjáték" nevű játék gyártója az Écoiffier, főleg 2 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Abrick
inkább lányoknak
1-3 nap
66070
7 690 Ft
Az "Abrick - Kastély hercegnővel építőjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. május 12-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. május 12-én, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Abrick - Kastély hercegnővel építőjáték
7 690 Ft
Abrick - Kastély hercegnővel építőjáték

Abrick - Kastély hercegnővel építőjáték

7 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.