Állatpajtások fürdőszobai játék

Állatpajtások fürdőszobai játék
Színes műanyagból készült mosolygós állatpajtások fürdőszobai játék. Az állatok vízimalomként, öntöző és spriccelő játékként használható, és könnyű szerkezetüknek köszönhetően fent maradnak a víz tetején. A készlet tartalmaz egy hálós tárolót is, amiben elfér az összes kisállat, ráadásul a hálót a csempére is fel lehet rögzíteni a tapadókorongoknak köszönhetően.
Az "Állatpajtások fürdőszobai játék" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playgo
49520
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Állatpajtások fürdőszobai játék
Állatpajtások fürdőszobai játék

Állatpajtások fürdőszobai játék

3 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.