Anatómiai iskolatáska - Jurassic World

Anatómiai iskolatáska - Jurassic World
A Jurassic World anatómiai iskolatáska kényelmes, strapabíró, remek választás iskolába és kirándulásokra egyaránt. Pehely könnyű, gerinc kímélő, a vállai pedig párnázottak, oldalsó és uzsonnás doboz méretű első zsebbel is fel van szerelve. A táska több pontján fényvisszaverő felületek gondoskodnak a gyermek biztonságáról, valamin fényvisszaverős csattal záródik.
A táska súlya: 1,1 kg. Maximális terhelhetősége: 8 kg. Mérete: 33 x 21 x 39 cm.
Az "Anatómiai iskolatáska - Jurassic World" nevű játék gyártója a Karton PP, főleg 6 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Karton PP
inkább fiúknak
51857
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Anatómiai iskolatáska - Jurassic World
Anatómiai iskolatáska - Jurassic World

Anatómiai iskolatáska - Jurassic World

16 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.