Aquabeads - Kezdő stúdió, kék

Aquabeads - Kezdő stúdió, kék
Az Aqua Beads kezdő stúdió szett a legmegfelelőbb választás a gyöngyözés elkezdéséhez.Több, mint 800 db ékszert és szilárd gyöngyöt tartalmaz, 16 féle színben. Most az új technológia alkalmazásával 10-15 perc a száradási ideje. A lányok kedvükre alkothatnak különböző képeket és 3D-s alakzatokat. A szett tartalmaz egy szortírozó tálcát, egy permetező tollat és sablonlapokat használati utasítással. Amikor elkészül az alkotás nincs más dolga a gyerekeknek csak lepermetezni a vízzel és várni amíg egymáshoz tapadnak és megszilárdulnak az apró gyöngyök.
Az Aquabeads márkájú "Aquabeads - Kezdő stúdió, kék" nevű játékot főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Aquabeads
inkább lányoknak
66246
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Aquabeads - Kezdő stúdió, kék
Aquabeads - Kezdő stúdió, kék

Aquabeads - Kezdő stúdió, kék

4 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.