Aquabeads - Varázslatos unikornis szett

Aquabeads - Varázslatos unikornis szett
Az Aqua Beads: Varázslatos unikornis készlet egy különleges világba kalauzolja el a kislányokat. A sablonok és a tálca segítségével mesébe illő egyszarvúkat készíthetnek, le kell fújni egy kis vízzel és a színes kis gyöngyöcskék össze is tapadnak. A szett 14 különböző színben összesen több mint 2000 gyöngyöt tartalmaz, valamint egy sablont, mely megfordítva egy tájat mutat, ami a gyöngyunikornisokkal eljátszott történeteknek ad otthont, továbbá vízpermetező és egy kis tálca is helyet kapott a csomagban.
Az Aquabeads márkájú "Aquabeads - Varázslatos unikornis szett" nevű játékot főleg 4 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Aquabeads
inkább lányoknak
63542
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Aquabeads - Varázslatos unikornis szett
Aquabeads - Varázslatos unikornis szett

Aquabeads - Varázslatos unikornis szett

5 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.