Átalakítható autószállító repülőgép szett, 2 db kisautóval

Ha messzire megyünk, repülővel a leggyorsabb, de előfordul, hogy a szeretett autónkat is magunkkal kell vinnünk. Ezzel a felnyitható autószállító repülőgéppel mindez lehetséges, sőt a belsejében még egy autószerelő műhelyt is találunk, így útközben meg is lehet javítani a járgányokat.
A műhelyben összesen 5 kisautónak van hely, külön rámpán tudnak felmenni és kigurulni. Ezen kívül egy helikopter leszállópálya is helyet kapott az autószállító repülőgép tetején.
Az "Átalakítható autószállító repülőgép szett, 2 db kisautóval" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
inkább fiúknak
1-3 nap
71908
4 650 Ft
Az "Átalakítható autószállító repülőgép szett, 2 db kisautóval" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. január 25-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. január 25-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Átalakítható autószállító repülőgép szett, 2 db kisautóval

Átalakítható autószállító repülőgép szett, 2 db kisautóval

4 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.