KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Avenir - Lemosható tetoválás - Hercegnők

Avenir - Lemosható tetoválás - Hercegnők
1 850 Ft
+37 hűségpont ajándékba - Részletek...
Avenir
inkább lányoknak
nem rendelhető
80183
Az Avenir 52 db-os lemosható tetoválás csomagjával a gyerekek varázslatos hercegnőket viselhetnek magukon. Jázminra, Belle-re vagy a tökhintóra essen a választás? A kicsiknek csak ki kell keresniük a matricák közül a nekik leginkább tetsző mesebeli hercegnőket, és ripsz-ropsz magukra applikálhatják őket.
A tetoválások 3-5 napig maradnak rajta a bőrön, de eltávolításuk korábban is lehetséges: vízzel és szappannal könnyen lemoshatók.
Csomagolási méret: 10 x 22 cm
Az "Avenir - Lemosható tetoválás - Hercegnők" nevű játék gyártója az Avenir, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Avenir - Lemosható tetoválás - Hercegnők

Avenir - Lemosható tetoválás - Hercegnők

1 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.