Baby Born - Nagy babakocsi

Baby Born - Nagy babakocsi
A Baby Born: nagy babakocsi segítségével bármikor könnyedén szállíthatod babádat. Tökéletesen elférnek benne a Baby Born babák, akár 43 cm-ig! A tetejét könnyedén hátrahajthatod, ha úgy érzed, nem kell a naptól megóvnod a babádat. A könnyebb tárolás érdekében pedig praktikusan, laposra összecsukható, így kis helyes foglal. A fogantyú magassága 55 cm. A babakocsi mintázata aranyos, fehér alapon rózsaszín és kék felhőcskék tarkítják a kocsi és a tető részt. Az erős fémváz rózsaszín, és türkiz színekben pompázik, így a baba is nagy örömmel fog belefeküdni a kocsiba!
A Baby Born márkájú "Baby Born - Nagy babakocsi" nevű játék gyártója a Zapf Creation, főleg 3 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Baby Born
inkább lányoknak
47329
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Baby Born - Nagy babakocsi
Baby Born - Nagy babakocsi

Baby Born - Nagy babakocsi

8 890 Ft
100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2009-ben alapított vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is fizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2018. – A játék-webáruház.