Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Bakugan - Baku-Gear - Batrix, zöld

Légy még erősebb a harcban a Páncélozott Szövetség Bakugan Ultra és Baku-Gear segítségével! Hajts végre legendás átalakulásokat a menő új fegyverekkel, ahogy kedvenc szereplőidtől láttad a sorozatban (már NETFLIX-en is nézheted)! Gurítsd át Bakugan figurádat a fém BakuCore lemezeken (a csomagban kettőt találsz), hogy kinyíljanak és BakuBall formából Bakugan Ultrává alakuljanak át! Növeld tovább harci erődet azzal, hogy a Baku-Geart a Bakugan Ultra tetejére ejted, és figyeld az átalakulást!
A Bakugan márkájú "Bakugan - Baku-Gear - Batrix, zöld" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
1-3 nap
68173
5 350 Ft
A "Bakugan - Baku-Gear - Batrix, zöld" nevű játék készleten van, de nyári szabadság miatt nem tudjuk azonnal szállítani! Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. augusztus 10-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. augusztus 10-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Bakugan - Baku-Gear - Batrix, zöld

Bakugan - Baku-Gear - Batrix, zöld

5 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.