Bakugan Evolutions - Diecast Indítsd el - Griswing

Bakugan Evolutions - Diecast Indítsd el - Griswing
7 750 Ft
+155 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bakugan
inkább fiúknak
77261
Megérkeztek a vadonatúj Platinum Bakugan és Nanogan szettek, amelyekben a harcosok csak arra várnak, hogy a gyerekek szabadon eresszék az erejüket! Ez a csomag egy valódi fémből készült Bakugant, két Nanogant, két BakuCore-t és 2 képesség kártyát tartalmaz. A lurkóknak nincs más dolguk, mint felnyitni a Bakugan csomagot, ami máris átalakul ádáz lénnyé.
A Nanogan áttetsző részletekkel és fantasztikus dizájnnal rendelkezik, emellett bármely Bakuganhoz hozzá lehet erősíteni. A Bakuganok szerelmesei kikísérletezhetik a kedvenc kombinációjukat, majd megküzdhetnek ellenfeleikkel a győzelemért. A csomaghoz képesség kártyák is tartoznak, amelyekkel különböző bónuszok szerezhetők.
A 4. évad Bakugan Evolutions készletei készen állnak, hogy álomcsapatként megküzdjenek az ellenséggel. Harcra fel!
A Bakugan márkájú "Bakugan Evolutions - Diecast Indítsd el - Griswing" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bakugan

Bakugan Evolutions - Diecast Indítsd el - Griswing

Bakugan Evolutions - Diecast Indítsd el - Griswing

7 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.