Bakugan Diecast Kezdőcsomag - Howlkor blue ultra

Bakugan Diecast Kezdőcsomag - Howlkor blue ultra
10 390 Ft
+208 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bakugan
inkább fiúknak
72735
Engedd szabadjára az epikus átalakulásokat az új Bakugan Evolutions játékkal, új dekorációkkal és karakterekkel! Ez a csomag 3 db Bakugan figurát tartalmaz. ( Howlkor ultra, Pegatrix, Clossus) A Bakuganjaid most erősebbek lettek, mint valaha ezekkel a harcedzett Bakuganokkal, melyek különleges, új erővel rendelkeznek. Ezek az Evolutions bajnokok eddig sosem látott, hihetetlen sebzést fognak okozni a csatában. Szállj szembe barátaiddal a saját Bakuganoddal, és legyél igazi Bakugan mester. Gurítsd át a Bakuganodat a fém BakuCore-okon, hogy lásd, ahogy átalakul a felpattanó Baku-akció segítségével! Használd a mellékelt karakterkártyát, hogy még többféleképpen játszhass és bónuszokat szerezhess! Egészítsd ki gyűjteményedet a 4. évad Bakugan Evolutions játékaival, és állítsd össze saját álomcsapatodat. Gyűjtsd össze kedvenc karaktereidet a Bakugan sikersorozatból (a NETFLIX-en) és vegyél részt a Bakugan csatában! Hogy megy a játék?
A Bakugan márkájú "Bakugan Diecast Kezdőcsomag - Howlkor blue ultra" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bakugan

Bakugan Diecast Kezdőcsomag - Howlkor blue ultra

Bakugan Diecast Kezdőcsomag - Howlkor blue ultra

10 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.