Bakugan Evolutions - Alap labdák - Neo Trox

Bakugan Evolutions - Alap labdák - Neo Trox
3 850 Ft
+77 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bakugan
inkább fiúknak
77256
Megérkeztek az új Bakugan Evolutions harcosai! Vajon ki lesz a Bakugan mester? Csak át kell gurítani a Bakugant a csomagban található 2 db fém BakuCore-on, és máris átalakul a felpattanó Baku-akció segítségével. A kapukártya használatával bónuszok szerezhetők. Az új és visszatérő karakterek mindegyike fantasztikus részletekkel és frakció szimbólumokkal rendelkezik.
A gyűjtemények kiegészíthetőek a Nanogan és a Platinum Bakugan harcosokkal, hogy összeálljon az álom csapat. 3-2-1, indulhat a Bakugan küzdelem!
A Bakugan márkájú "Bakugan Evolutions - Alap labdák - Neo Trox" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bakugan

Bakugan Evolutions - Alap labdák - Neo Trox

Bakugan Evolutions - Alap labdák - Neo Trox

3 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.