Bakugan Evolutions - Blitz Fox, piros

Az új, fémből készült Platinum Bakuganokkal garantáltan minden játékos új élményét élheti át a Bakugan csatáknak. Ezek a harcedzett nehézsúlyú bajnokok soha nem látott sebzést okoznak a csatákban, ráadásul a két Nanogan is bevehető, meglepve ezzel az ellenfeleket. A gyerekeknek szükségük lesz a játékhoz három Bakugan figurára és kártyára, illetve hat darab olyan BakuCore korongra, aminek szimbólumba egyezik a karakterek BakuCore szimbólumával. Ezt követően minden játékosnak gurítania kell, és máris kezdetét veszi a harci. Figyelem, a képességkártyák izgalmas fordulatokat hozhatnak! A végső csata győztese az, aki elsőként nyer meg három játékot.
A Bakugan márkájú "Bakugan Evolutions - Blitz Fox, piros" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
1-3 nap
75754
5 390 Ft
A "Bakugan Evolutions - Blitz Fox, piros" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. augusztus 22-én, hétfőn kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. augusztus 22-én, hétfőn átveheti.

Ajánlott termékek

Bakugan

Bakugan Evolutions - Blitz Fox, piros

Bakugan Evolutions - Blitz Fox, piros

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.