Bakugan - Evolutions kezdőcsomag - Howlkor ultra

Bakugan - Evolutions kezdőcsomag - Howlkor ultra
10 750 Ft
+215 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bakugan
inkább fiúknak
76741
A gyerekek szabadjára engedhetik a fantáziájukat az új Bakugan Evolutions játékkal, új dekorációkkal és karakterekkel! Ez a csomag 3 db Bakugan figurát tartalmaz. A Bakuganok most erősebbek lettek, mint valaha ezekkel a harcedzett Bakuganokkal, melyek különleges, új erővel rendelkeznek. Ezek az Evolutions bajnokok eddig sosem látott, hihetetlen sebzést fognak okozni a csatában. Szembeszállhatnak barátaikkal a saját Bakuganjaikkal, és igazi mesterré válhatnak. Csak át kell gurítani a Bakuganokat a fém BakuCore-okon, hogy átalakuljon a felpattanó Baku-akció segítségével! A mellékelt karakterkártyát felhasználva pedig még több bónuszt lehet szerezni. A gyűjtemény kiegészíthető a 4. évad Bakugan Evolutions játékaival, és összeállítható a saját álomcsapat is. A karakterek gyűjthetőek és nyomon követhetőek a Bakugan sikersorozatból (a NETFLIX-en).
A Bakugan márkájú "Bakugan - Evolutions kezdőcsomag - Howlkor ultra" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bakugan

Bakugan - Evolutions kezdőcsomag - Howlkor ultra

Bakugan - Evolutions kezdőcsomag - Howlkor ultra

10 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.