Bakugan Evolutions - Neo Pharol

5 350 Ft
+107 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bakugan
inkább fiúknak
1-3 nap
77730
Megérkeztek az új, valódi fémből készült Bakugan Evolutions harcosok! Csak át kell gurítani az S4 Platinum széria Bakuganját a csomagban található 2 db fém BakuCore-on, és máris átalakul a felpattanó Baku-akció segítségével. A kapukártya használatával bónuszok szerezhetők. Az új és visszatérő karakterek mindegyike fantasztikus részletekkel és frakció szimbólumokkal rendelkezik. Ebben a csomagban az arany színű Pharol akciófigura rejlik. Vajon ki lesz a Bakugan mester?
A gyűjtemények kiegészíthetők a Nanogan és a Platinum Bakugan széria harcosaival, hogy összeálljon az álomcsapat. 3-2-1, indulhat a Bakugan küzdelem!
A Bakugan márkájú "Bakugan Evolutions - Neo Pharol" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Bakugan Evolutions - Neo Pharol" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Bakugan

Bakugan Evolutions - Neo Pharol

Bakugan Evolutions - Neo Pharol

5 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.