Bakugan - Geogan Brawler csomag, 5 db-os - Mutasect és Stardox

Bakugan - Geogan Brawler csomag, 5 db-os - Mutasect és Stardox
A Bakugan Geogan harci csomaggal a harc magasabb szintre emelhető. A csomag 2 db exkluzív Geogant, 3 db Bakugant, 6 db BakuCore-t és 13 darab különböző karakter-, képesség- és kapukártyát tartalmaz. Minden megtalálható benne, így a dobozból kipakolva máris indulhat a harc a figurákra optimalizált karakter- és képességkártyákkal! A Bakuganok ereje egyszerűen szabadon engedhető, csak végig kell gurítani őket a fém BakuCore-on. Az új formák, áttetsző részletek és egyedi átalakulások új lendületet hoznak a játékba. Elég rádobni a Geogant a mellékelt kapukártyákra vagy a BakuCore-okra, és máris felpattan, majd átalakul a sorozatban látott vad lénnyé. A kapukártyákkal ráadásul további bónuszok is szerezhetők.
Ezzel a szettel mindenki készen állhat a Bakugan-küzdelemre.
A Bakugan márkájú "Bakugan - Geogan Brawler csomag, 5 db-os - Mutasect és Stardox" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
6 éves kor fölött
70451
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bakugan - Geogan Brawler csomag, 5 db-os - Mutasect és Stardox

Bakugan - Geogan Brawler csomag, 5 db-os - Mutasect és Stardox

11 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.