Bakugan - Mitikus csomag S4 - Dragonoid, kék

2 890 Ft
+58 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bakugan
inkább fiúknak
1-3 nap
78966
Megérkeztek a Bakugan mitikus harcosai, akik csak arra várnak, hogy a gyerekek eljátsszák velük a legizgalmasabb összecsapásokat. A különböző karakterek más-más formájúak és színűek, átalakulásuk egyedi, valamint átlátszó részekkel rendelkeznek, ezzel is növelve harci erejüket. Ha a csomagban található legendás akciófigurát a kapukártyára helyezik a gyerekek, felnyílik, és harcos lénnyé változva készen áll majd az ellenfelek legyőzésére. A csomagban az adott harcosra optimalizált karakterkártya teszi még izgalmasabbá a küzdelmet. A titokzatos Bakugan karakterek közül ebben a készletben Dragonoiddal találkozhatnak a gyerekek, méghozzá kék színben. 3-2-1! Indulhat a Bakugan harc!
Webáruházunkban más Bakugan Mitikus csomag S4 karakterek is megvásárolhatók, így akár az összes legendás harcos összemérheti az erejét. Az akciófigurák külön kaphatók.
A Bakugan márkájú "Bakugan - Mitikus csomag S4 - Dragonoid, kék" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Bakugan - Mitikus csomag S4 - Dragonoid, kék" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Bakugan

Bakugan - Mitikus csomag S4 - Dragonoid, kék

Bakugan - Mitikus csomag S4 - Dragonoid, kék

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.