Bakugan - Páncélozott Szövetség alap labda - Dragonoid

Bakugan - Páncélozott Szövetség alap labda - Dragonoid
Hajts végre legendás átalakulásokat az új Páncélozott Szövetség Bakugannal! Küzdj meg barátaiddal saját Bakuganoddal és légy te a végső Bakugan bajnok. Gurítsd át Bakugan figurádat a fém BakuCore lemezeken (a csomagban kettőt találsz), hogy kinyíljanak a Baku-Action segítségével! Fegyverezd fel Páncélozott Szövetség Bakuganod a Baku-Gearrel (külön kapható), hogy még erősebb legyen a harcban! A Bakugan második évadja új és visszatérő karakterekkel, menő részletekkel és csapatszimbólumokkal érkezik, hogy erős szövetségeket alakíthass. Sőt, a gyűjthető Bakugan Kapuőr kártyával (a csomagban) gyakorolhatod a gurítást, amivel aktiválod Bakuganod, hogy legendás harcos váljék belőled! Gyűjts össze több, mint 100 második évados Bakugant, építsd fel a csapatod és csatázz barátaiddal! Gyűjtsd össze kedvenced a tévésorozatból (NETFLIXen) látható és csatlakozz a Bakugan csatához! Te hogyan gurítasz?
A Bakugan márkájú "Bakugan - Páncélozott Szövetség alap labda - Dragonoid" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
65049
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Bakugan - Páncélozott Szövetség alap labda - Dragonoid
Bakugan - Páncélozott Szövetség alap labda - Dragonoid

Bakugan - Páncélozott Szövetség alap labda - Dragonoid

2 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.