Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Bakugan Páncélozott szövetség - Sairus Ultra, zöld

Fejlesszétek játékodokat új szintre a Páncélozott Szövetség Bakugan Ultrával! Megvan a hatalmatok, hogy ezeket az erős lényeket legendás átalakulásra bírjátok! Gurítsátok át őket a fém BakuCore lemezeken (a csomagban kettőt találtok), hogy kinyíljanak és BakuBall formából Bakuganná alakuljanak át! A 3 hüvelyk magas Páncélozott Szövetség Bakugan Ultra figurák rendkívül részletesen kidolgozottak, és rajtuk van a csapatszimbólum, kedvenc figuráitok jelennek meg a népszerű tévésorozatból (a NETFLIXen nézhető). Készen álltok a harcra? Lépjetek az arénába mega-erős figuráitokkal és használjátok azt a karakter és képesség kártyát (a csomagban), ami a leginkább segíti Bakuganod az ellenfél legyőzésében. Fegyverezzétek fel Páncélozott Szövetség Bakugan Ultrád a Baku-Gearrel (külön kapható), hogy még erősebb legyen a harcban! Sőt, a gyűjthető Bakugan Kapuőr kártyával (a csomagban) gyakorolhatjátok a gurítást, amivel aktiváljátok Bakuganotokat, hogy legendás harcos váljék belőletek! Bővítsétek gyűjteményeteket új és visszatérő karakterekkel, akár 100 Páncélozott Szövetség Bakugannal, hozzatok létre hadsereget a menő harcosokból - majd vívjatok még több csatát barátaitokkal!
A Bakugan márkájú "Bakugan Páncélozott szövetség - Sairus Ultra, zöld" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
1-3 nap
67550
3 650 Ft
A "Bakugan Páncélozott szövetség - Sairus Ultra, zöld" nevű játék készleten van, de nyári szabadság miatt nem tudjuk azonnal szállítani! Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. augusztus 10-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. augusztus 10-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Bakugan Páncélozott szövetség - Sairus Ultra, zöld

Bakugan Páncélozott szövetség - Sairus Ultra, zöld

3 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.