Bakugan - S3 Ultimate Battle Matrix Arena pályaszett

Bakugan - S3 Ultimate Battle Matrix Arena pályaszett
Ez a szilárd harcfelületű, padkás falakat és tárolásra alkalmas felületeket tartalmazó Bakugan harci mátrix az igazi bajnokokat várja! A csomagban található még egy exkluzív Sharktar Bakugan, hogy máris indulhasson a küzdelem, valamint 2 darab BakuCore. A hatszögletű rács már a táblán van, így könnyű kirakni a BakuCore-okat. A domborított falaknak köszönhetően a csata kordában tartható. A kártyák könnyedén tárolhatók a nyílásokban harc közben.
Bakugan mestereknek kötelező kellék.
A Bakugan márkájú "Bakugan - S3 Ultimate Battle Matrix Arena pályaszett" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 5 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
Bakugan
inkább fiúknak
5 éves kor fölött
70525
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bakugan - S3 Ultimate Battle Matrix Arena pályaszett

Bakugan - S3 Ultimate Battle Matrix Arena pályaszett

10 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.