Barbie - Barbie motorcsónakkal

Barbie - Barbie motorcsónakkal
11 230 Ft
+225 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
73253
A lányok új kalandokra indulhatnak Barbie-val és kiskutyájával ezen a rózsaszín motorcsónakon. Átszelhetik az óceánt akár a barátaival is, hiszen többen is beülhetnek a csónakba. Barbie-nak és kutyusának külön üdítős pohara van, így ha megszomjaznak arra is van megoldás. A biztonságos utazáshoz Barbie egy pink mellényt visel a fürdőruháján.
Mérete: 16.99 x 41.4 x 10.01 cm.
A "Barbie - Barbie motorcsónakkal" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Barbie - Barbie motorcsónakkal

Barbie - Barbie motorcsónakkal

11 230 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.