Barbie - Cica gondozó játékszett

Barbie - Cica gondozó játékszett
Gondozd együtt Barbie-val hófehér cicáját! A csomagban egy 30 cm-es Barbie található, valamint kedves és állandóan szomjas hófehér cicusa. A cicát a cumisüvegből tudod megitatni, de utána az alomtál felé veszi az irányt. Nyomd össze a cica hasát, és ő meg fogja tölteni az almot. Dolga végeztével az almot egy szűrőkanállal tudod kipucolni. A készletben egy szemetes edény, és egy gombolyag is helyet kapott.
A Barbie márkájú "Barbie - Cica gondozó játékszett" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
29987
5 750 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Cica gondozó játékszett

Barbie - Cica gondozó játékszett

5 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.