Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Barbie - Csináld magad kristályruha készítő szett

Barbie - Csináld magad kristályruha készítő szett
3 350 Ft
+67 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
77218
A kislányok könnyedén felkészíthetik a bálra Barbie-t a Csináld magad kristály báli ruha játékszettel. A papírból készült Barbie-t először össze kell állítani, majd kiválasztani a ruhájának színét. Ha megvan, a műanyag állványra lehet állítani, és már hozzá is adható a speciális kristálynövesztő formula. Egy éjszakán át hagyni kell pihenni, és reggelre Barbie csodálatos kristályokkal borított ruhája el is készül és már indulhat is a bálba.
Barbie mérete: 15,5 cm
A Barbie márkájú "Barbie - Csináld magad kristályruha készítő szett" nevű játékot főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Csináld magad kristályruha készítő szett

Barbie - Csináld magad kristályruha készítő szett

3 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.