Barbie - Cutie Reveal meglepetés baba - Kutya

Barbie - Cutie Reveal meglepetés baba - Kutya
13 750 Ft
+275 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
73320
Szereted a meglepetéseket? És a mókás jelmezeket? A Cutie Reveal sorozatban Barbie rengeteggel készült. Ez az első olyan baba, amelyik egész alakos állatkás kosztümöt kapott. Az pedig, hogy melyik baba rejtőzik a maszk alatt, az első nagy meglepetés lesz. De ez még csak a kezdet....a készletből ugyanis 10 további kiegészítő és egy jelmezhez illő cuki állatka bukkan elő. A baba végtagjai 7 ponton hajlíthatóak, így rengeteg pózba beállíthatod, az álarcból pedig kényelmes fekhelyet készíthetsz a kisállatnak. Felkészültél a legcukibb Barbie meglepetésekre?
A színek és díszítések eltérhetnek.
A "Barbie - Cutie Reveal meglepetés baba - Kutya" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Barbie - Cutie Reveal meglepetés baba - Kutya

Barbie - Cutie Reveal meglepetés baba - Kutya

13 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.