Barbie Dreamtopia hercegnők

Barbie Dreamtopia hercegnők
4 790 Ft
+96 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
73107
A Barbie Dreamtopia hercegnő babákkal a játék tényleg olyan, mintha egy álomba csöppentél volna. Egy gyönyörűséges álomba. A fantasztikus külsejű, színes hercegnő babák csillogó ruhát viselnek, feltűnő, szivárványos, virágos, mintás, földig érő szoknyával. Színes hajtincseikre a levehető tiara teszi fel a koronát, így lesz igazán "királynői" a megjelenésük. A játék segít, hogy Dreamtopiába belépve a gyerekek játszva valóra válthassák legszebb álmaikat. A Barbie Dreamtopia hercegnők nem csak remek játszótársak, de fejlesztik a fantáziát és kreativitást is.
Az ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Barbie Dreamtopia hercegnők" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Barbie Dreamtopia hercegnők

Barbie Dreamtopia hercegnők

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.