Barbie Dreamtopia - Tündöklő szivárványsellő Barbie

Barbie Dreamtopia - Tündöklő szivárványsellő Barbie
13 250 Ft
+265 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
78636
A Barbie Dreamtopia - Tündöklő szivárványsellő Barbie baba tökéletes ajándék a 3-7 éves kislányoknak, akik szeretik a mesék, tündérek, hercegnők és sellők világába elképzelni magukat. A sellő Barbie hosszú, szőke hajában rózsaszín csíkok vannak és tiarát visel. Merítsd a gyönyörű Barbie babát a vízbe és láthatod, ahogy csillámos és gyöngyházas uszonya a négy szín show egyikében ragyog.
A Barbie baba felsőjén található csillag alakú gomb megnyomásával pedig automatikusan is elindítható a fény show, így víz nélkül is élvezhetik a szivárvány színű ragyogást.
Mérete: 30 cm
A Barbie márkájú "Barbie Dreamtopia - Tündöklő szivárványsellő Barbie" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie Dreamtopia - Tündöklő szivárványsellő Barbie

Barbie Dreamtopia - Tündöklő szivárványsellő Barbie

13 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.