Barbie - Etethető és simogatható Towny

Barbie - Etethető és simogatható Towny
13 750 Ft
+275 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
27547
Lovagolj egyet Barbie-val! Pattanj fel a lovacska hátára és járjátok be a vidéket! Barbie megeteti a lovacskát indulás előtt, ad neki szénát, répát és megitatja a vödörből. Miután ellátta a pacit, felveszi lovasruháját, fejére a kobakot és már vágtat is a messzeségbe! A szett egy Barbie babát, Barbie lovat (palomino fajta) aranysárga szőrű, sörénye mosott fehér. A ló nyaka és feje mozdítható a hátán lévő karral, amibe beleilleszthető a baba is.
Kiegészítők: Barbie kobak, vödör, répa, köteg széna, szívecskés Barbie lókefe.
Barbie mérete: 29 cm, a ló mérete: 25 x 27 cm.
Csomagolás méretei: 43 x 10 x 33 cm.
A Barbie márkájú "Barbie - Etethető és simogatható Towny" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Etethető és simogatható Towny

Barbie - Etethető és simogatható Towny

13 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.