Barbie Fashionista - Fekete hajú Barbie virág mintás ruhában

4 250 Ft
+85 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
78658
A Barbie Fashionista sorozat a modern sokszínűséget ünnepli. A babák különleges megjelenésükkel és stílusukkal a vidám történetek mellett fejlesztik a gyerekek empátiáját és a különböző stílusok és személyiségek elfogadását. Ehhez a változatos bőr- és szemszínnel, testalkattal és stílussal rendelkező babák ideális játszótársak, hisz hűen mutatják be a minket körülvevő színes világot. Ezzel bátorítják az önkifejezést és a saját stílus megtalálását is. Ez a cipzáras tartó egy fekete hajú Barbie-t tartalmaz, virág mintás ruhában, pillangós gyűrűvel.
A Barbie márkájú "Barbie Fashionista - Fekete hajú Barbie virág mintás ruhában" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Barbie Fashionista - Fekete hajú Barbie virág mintás ruhában" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. február 10-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. február 10-én, pénteken átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie Fashionista - Fekete hajú Barbie virág mintás ruhában

Barbie Fashionista - Fekete hajú Barbie virág mintás ruhában

4 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.