Barbie Fashionista - Fiú baba csíkos felsőben

A Barbie Fashionista divatbabák mind egyedi külsővel és stílussal rendelkeznek. A változatos kinézetük, ruhák, cipők és kiegészítők lehetőséget adnak a gyerekek fantáziájának kibontakozására. Ezzel a Barbie Fashionista sorozat nemcsak a divatot és a sokszínűséget, hanem a fenntartható jövőt is ünnepli. Az új külsejű babák és az újrafelhasználható csomagolásuk a gyerekeket a környezetvédelemre és kreatív felhasználásra ösztönzi. A babák összegyűjtése után a kiegészítők cserélhetőek, variálhatóak így még vidámabb a történetmesélés. A történetmesélésnek semmi sem szabhat határt.
A Barbie márkájú "Barbie Fashionista - Fiú baba csíkos felsőben" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Barbie
1-3 nap
70811
4 290 Ft
A "Barbie Fashionista - Fiú baba csíkos felsőben" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. október 26-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. október 26-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Barbie Fashionista - Fiú baba csíkos felsőben

Barbie Fashionista - Fiú baba csíkos felsőben

4 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.