Barbie - Hordozható apartman ház

Barbie már nagyon várja, hogy beköltözhessen az Apartman házba, ami 360 fokos játéklehetőséget kínál. Két történet, négy játéktér és rengeteg kiegészítő. A teljesen berendezett és felszerelt álom otthon modern dizájnt és jellegzetes Barbie stílust kapott, ami újabb és újabb történeteket inspirál, nem beszélve az imádni való kis házőrzőről, aki szintén a készlet része. Ide érdemes meghívni Barbie valamelyik barátját, akiknek főzhetünk a konyhában, hogy aztán együtt étkezzünk az asztalnál, ahol két személy is elfér. Egy fárasztó játéknap után lefektethetjük a Barbie babát (nem része a készletnek ) az ágyba, hogy kialudhassa magát. A bútorok és kiegészítők színes történeteket inspirálnak, amiknek csak a képzelet szabhat határt. Ha pedig vége a játékidőnek, az egész készlet összecsukható és eltehető. A kompakt méretnek köszönhetően akár utazáskor is magaddal viheted.
A készlet a babákat nem tartalmazza.
A Barbie márkájú "Barbie - Hordozható apartman ház" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
72771
20 250 Ft
A "Barbie - Hordozható apartman ház" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. május 24-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. május 24-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Barbie - Hordozható apartman ház

Barbie - Hordozható apartman ház

20 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.