Barbie - Királyi Ken baba

5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
1-3 nap
79120
Utat kérünk, Ken király érkezik! A Királyi Ken baba Barbie varázslatos világának fenséges megjelenésű, délceg uralkodója, aki csak arra vár, hogy elnyerje szíve hölgyének kezét. A baba nemesi kinézetét a koronája és lágy tapintású inge mellett lovagló csizmája teszi teljessé. A baba végtagjai mozgathatók, így a gyerekek különböző pózokba állíthatják be a daliás herceget. A baba nem áll meg magától.
A játék lehetőséget teremt különböző történetek kitalálására és eljátszására, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét.
Webáruházunkban további Barbie Dreamtopia babák és játékszettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár egy teljes Barbie világot is létrehozhatnak. A baba remek ajándék azoknak a kislányoknak, akik még hisznek a tündérmesékben.
A színek és a díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A Barbie márkájú "Barbie - Királyi Ken baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Barbie - Királyi Ken baba" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. április 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. április 04-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie - Királyi Ken baba

Barbie - Királyi Ken baba

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.