Barbie - Motorcsónak és terepjáró 2 db babával

Barbie - Motorcsónak és terepjáró 2 db babával
14 950 Ft
+299 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
73317
A fantázia világában kalandozó gyerekek most egy szárazföldi és egy tengeri utazásba csöppenhetnek bele. Ez az ajándékszett két db Barbie babát, két járművet és kiegészítőket is tartalmaz. Megjelenésük igazán divatos, mindketten szoknyát és fürdőruhát viselnek, valamint ha vízre szállnak a csónakkal a mentőmellényt is felveszik. Barbie és legjobb barátnője a nyitott tetejű terepjáróval, guruló kerekekkel és valósághű megjelenéssel még élvezetesebbé teszi a szerepjátékot. Ha megérkeztek a vízpartra, felveszik a pasztell lila biztonsági mellényt és beülnek a motorcsónakba, hogy újabb tengerparti kalandokra induljanak. A két jármű, a babák és a kiegészítők lehetőséged adnak a végtelen történetmesélésre.
Babák mérete: 30 cm
Csomagolás mérete: 18 x 71 x 22 cm
A "Barbie - Motorcsónak és terepjáró 2 db babával" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Barbie - Motorcsónak és terepjáró 2 db babával

Barbie - Motorcsónak és terepjáró 2 db babával

14 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.