Barbie Skipper - Bébiszitter játékszett - Délutáni séta

Barbie Skipper - Bébiszitter játékszett - Délutáni séta
13 750 Ft
+275 hűségpont ajándékba - Részletek...
Barbie
inkább lányoknak
nem rendelhető
80463
Gondoskodni jó! A Barbie Skipper bébiszitter babákkal és játékkészlettel a gyermekek felfedezhetik magukban a gondoskodás szikráit - képzeletben ők maguk is bébiszitterré válhatnak. A délutáni séta készlettel a kislányok eljátszhatják, ahogy Barbie a közeli parkba, a bevásárlóközpontba vagy épp a játszóházba viszi el a rábízott csöppséget. A babakocsira rászerelhető hordozóban kényelmes lesz majd az utazás, a pokróc pedig megóvja a babát a szennyeződésektől. Már csak egy napszemüveg, babajátékok és persze a kisbaba itókája kell, és indulhat is a délutáni móka. A babák nem állnak meg maguktól.
A szett lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét. A babákkal való játék sokat tanít a kicsiknek a felelősségvállalásról és a gondoskodásról.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A Barbie márkájú "Barbie Skipper - Bébiszitter játékszett - Délutáni séta" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Barbie

Barbie Skipper - Bébiszitter játékszett - Délutáni séta

Barbie Skipper - Bébiszitter játékszett - Délutáni séta

13 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.