Barikarám társasjáték

Barikarám társasjáték
5 890 Ft
+118 hűségpont ajándékba - Részletek...
7 éves kor fölött
70748
Barikarám, a nagy beterelő hadművelet egy vidám, családi társasjáték. Közeleg az este, a bárányok pedig még mindig vidáman legelésznek szerteszét a mezőn. Mielőbb be kellene terelni őket a karámokba, annál is inkább, mert különben a ragadozók is szemet vethetnek rájuk! Tehát a játékosoknak arra is figyelniük kell, hogy a róka vagy a farkas ki ne szökjön a báránykák terelgetésekor. Vajon kinek sikerül a legtöbb bárányt biztonságba helyeznie? Legyél Te a legügyesebb juhász! A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a merj és nyerj, esély latolgatás és számolási mechanizmusokra. Fordulatos, családi társasjáték 7 éves kortól a Pierrot műhelyéből. Játékidő: rövid, 20-30 perc.
A Keller&Mayer márkájú "Barikarám társasjáték" nevű játékot főleg 7 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Keller&Mayer

Barikarám társasjáték

Barikarám társasjáték

5 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.