Bicikliző Mikulás pingvinnel zselés ablakdísz szett

Bicikliző Mikulás pingvinnel zselés ablakdísz szett
550 Ft
+11 hűségpont ajándékba - Részletek...
QX
3 éves kor fölött
71097
A csomagban egy zselédarabokból összeállítható kerékpáros Mikulás és egy táncoló pingvin található. Az ablakzselék könnyen felhelyezhetők bármilyen üvegfelületre, masszívan megtapadnak és az ünnepek után egyszerűen, nyom nélkül leszedhetők. Az ablakot javasolt megtisztítani az ablakdísz felragasztása előtt. Megfelelő tárolás esetén akár egymást követő több évben felhasználhatók.
A "Bicikliző Mikulás pingvinnel zselés ablakdísz szett" nevű játék gyártója a QX, főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bicikliző Mikulás pingvinnel zselés ablakdísz szett

Bicikliző Mikulás pingvinnel zselés ablakdísz szett

550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.