KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Bing és barátai - Évszakok meglepetés figura

Bing és barátai - Évszakok meglepetés figura
1 490 Ft
+30 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
82044
A Bing és barátai népszerű mesesorozat szereplői meglepetés figuraként érkeznek a gyerekekhez, ráadásul segítségükkel most a gyerekek megismerkedhetnek az évszakokkal is. Mindegyik figura színes, műanyag talpon áll, így az aranyos mesefigurák a gyerekszoba polcainak lakóivá válhatnak.
Egy meglepetés zacskó 1 db figurát tartalmaz. Vajon Bing nyuszit, Sulát, Flopot vagy egy másik szereplőt rejti majd a meglepetés csomag?
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A figura anyaga: puha PVC
A "Bing és barátai - Évszakok meglepetés figura" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bing és barátai - Évszakok meglepetés figura

Bing és barátai - Évszakok meglepetés figura

1 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.