Bubble Wow - Állatos buborékfújó kesztyű

Bubble Wow - Állatos buborékfújó kesztyű
Fújjatok sok-sok buborékot az aranyos, állatos buborékfújó kesztyűkkel! Minden csomag 2 x 75 ml buborék oldatot tartalmaz újra lezárható tasakban. A gyerekeknek nincs más dolguk csak a kesztyűt a buborék oldatba mártani és integetni, legyezni, repkedni a kezükkel, hogy sok buborék szálljon a levegőbe!
A csomagok többféle állatos változatban kaphatóak. Az ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Bubble Wow - Állatos buborékfújó kesztyű" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
68698
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Bubble Wow - Állatos buborékfújó kesztyű
Bubble Wow - Állatos buborékfújó kesztyű

Bubble Wow - Állatos buborékfújó kesztyű

1 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.