Bubble Wow - Buborékfújó szárnyak

Bubble Wow - Buborékfújó szárnyak
Ezek az elbűvölő szárnyas lények most még szórakoztatóbbá teszik a buborékfújást! Minden karakternek egyedi és praktikus fogantyúja van, így a legkisebbek számára is egyszerű a játék. A szárnyakat csak bele kell mártani a buborékoldatba és lengetni vele, akárcsak a szárnyakkal. Hozzatok létre ti is végtelen buborékot a Bubble Wow szárnyas állatkáival! A csomag 75 ml buborék fújó oldatot tartalmaz.
A termék többféle változatban érhető el. Az ár egy darab termékre vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Bubble Wow - Buborékfújó szárnyak" nevű játék gyártója a Zuru, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Zuru
inkább lányoknak
73837
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Bubble Wow - Buborékfújó szárnyak

Bubble Wow - Buborékfújó szárnyak

1 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.