Carrera RC Fire Wheeler távirányítós versenyautó, 1:16

Carrera RC Fire Wheeler távirányítós versenyautó, 1:16
15 990 Ft
+320 hűségpont ajándékba - Részletek...
Carrera
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
28119
Piros színű, sportos külsejű távirányítós terepjáró, távirányítóval és töltővel.
Az autó 12 km/h csúcssebességre képes, és 40 MHz-es frekvencián kommunikál a távirányító az autóval. Az autó felfújható kerekekkel, rugós felfüggesztéssel és differenciálművel is fel van szerelve. Az autó akkumulátorral van felszerelve, a csomagban a távirányító és egy gyors töltő is helyet kapott, így minimális töltési idővel sokat lehet autókázni - 90 perc töltéssel közel 20 perc menetidőt tud futni. A távirányító és a terepjáró is 30 perc inaktivitás után lekapcsol automatikusan, hogy ne fogyassza feleslegesen az áramot.
Méretek: 34 x 21 x 15 cm.
A csomagolás a távirányító elemét is tartalmazza.
A "Carrera RC Fire Wheeler távirányítós versenyautó, 1:16" nevű játék gyártója a Carrera, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Carrera

Carrera RC Fire Wheeler távirányítós versenyautó, 1:16

Carrera RC Fire Wheeler távirányítós versenyautó, 1:16

15 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.