CarService - Emeletes parkolóház

CarService - Emeletes parkolóház
Ezzel a játékszettel átélheted, milyen is a parkolás egy nagyvárosi, hatalmas parkolóházban. Egy kétszintes épület, oldalt kanyargó úttal, melyen felhajthatsz, hogy lerakd autódat, de akár a liftet is használhatod, ha gyorsabban és egyszerűbben szeretnél felérni. A parkolóház mellett egy kis, különálló épületet is találsz, melynek tetején szintén van hely a parkolásra. A közlekedés biztonságáért a parkolóház alján, a kihajtó résznél sorompó felel, az autópálya többi részén pedig közlekedési lámpák, és táblák tartatják be a szabályokat az ifjú sofőrökkel. A játék kiegészítőket nem tartalmaz.
Mérete: 83 x 76 x 36 cm.
A "CarService - Emeletes parkolóház" nevű játék gyártója a Mochtoys, főleg 4 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mochtoys
inkább fiúknak
47167
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
CarService - Emeletes parkolóház
CarService - Emeletes parkolóház

CarService - Emeletes parkolóház

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.