Chicco - Zenélő altató felhő MP3-csatlakozással

Chicco - Zenélő altató felhő MP3-csatlakozással
12 390 Ft
+248 hűségpont ajándékba - Részletek...
Chicco
26834
Zenélő altató felhő MP3 csatlakozással! Az altató felhő édesen álomra ringatja gyermeked fényeivel és hangjaival. Két zenei mód közül is választhatsz, vagy az előre rögzített 6 klasszikus dallamot játszod le babádnak, vagy MP3 lejátszót csatlakoztatsz a panelbe, így az általad összeállított lejátszási listára nyugtathatod gyermeked, melyre akár saját hangodon kedvenc esti meséjét is felmondhatod. A hang érzékelő segítségével, amennyiben gyermeked az éjszaka közepén felriad és sírni kezd , a játék automatikusan bekapcsol, a csillagos ég és hold felvilágít és nyugalommal tölti be a szobát.
A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
A "Chicco - Zenélő altató felhő MP3-csatlakozással" nevű játék gyártója a Chicco, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Chicco

Chicco - Zenélő altató felhő MP3-csatlakozással

Chicco - Zenélő altató felhő MP3-csatlakozással

12 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.