Clemmy Bing játékszett

Clemmy Bing játékszett
7 190 Ft
+144 hűségpont ajándékba - Részletek...
Clementoni
nem rendelhető
73371
A Clemmy Baby biztonságos építőjáték már a legkisebbek számára is. Sokoldalúan fejleszti a kisbabák érzékelését és kézügyességét. A babák ügyeskedhetnek a puha építőkockák egymásra helyezésével, ledöntésével, ismerkedhetnek a színek és formák sokszínűségével.
A puha és színes elemekre a gyerekek ráléphetnek, ráülhetnek, annyira puha, hogy észre sem veszik! A picik akár rágókaként is használhatják, de akár a fürdőkádban is remek szórakozás lehet.
A "Clemmy Bing játékszett" nevű játék gyártója a Clementoni, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Clementoni

Clemmy Bing játékszett

Clemmy Bing játékszett

7 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.