CoComelon - Zenélő sárga iskolabusz

CoComelon - Zenélő sárga iskolabusz
12 190 Ft
+244 hűségpont ajándékba - Részletek...
Vega Toys
73357
A busz kereke csak körbe forog, csak körbe forog... A CoComelon zenélő, sárga iskolabusz segítségével a gyerekek is körbeutazhatják a várost, JJ babával együtt énekelve! Ez az imádnivaló figura, az oktató CoComelon YouTube-sorozat népszerű szereplője, aki imádja a mondókákat. A kicsik megnyomhatják a busz elején lévő gombot és máris zenélni kezd ( "The wheels on the bus") és JJ baba is beültethető a belsejébe. A guruló járművel és a kedvenc szereplővel még szórakoztatóbb lesz az éneklés és tanulás!
A játék elemmel működik (2db1,5V AAA/LR03). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "CoComelon - Zenélő sárga iskolabusz" nevű játék gyártója a Vega Toys, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

CoComelon - Zenélő sárga iskolabusz

CoComelon - Zenélő sárga iskolabusz

12 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.