Coding Critters Go-Pets - Nyomkövető robot rókica

Coding Critters Go-Pets - Nyomkövető robot rókica
Lépj be a programozható játékok világába cuki kisbarátoddal! Kövesd Scrambles rókica történetét a 12 oldalas színes mesekönyvben, majd rendezzétek össze a készletben található 12 kemény kartonból készült puzzle kártyát úgy, hogy rókica elérje célját! Scrambles rókica minden kalandja már óvodás korban segít a gyerekeknek elsajátítani a kódolás és a programozás építőköveit, fejleszti a logikus, előrelátó gondolkodást, a feladatok megadott sorrendben történő végrehajtását!
Ez még nem minden! Scrambles rókicának saját elképzelésed szerint is készíthetsz útvonalakat. Rajzolj vastag kihúzó filccel bármilyen útvonalat, amit rókica követni fog, vagy fordítsd meg a puzzle-t és használd fel az extra mezőket. Otthoni és óvodai játékra egyaránt remekül használható.
Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai.
A játék elemmel működik (4 db L1154F). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Coding Critters Go-Pets - Nyomkövető robot rókica" nevű játék gyártója a Learning Resources, főleg 4 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Learning Resources
68342
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Coding Critters Go-Pets - Nyomkövető robot rókica
Coding Critters Go-Pets - Nyomkövető robot rókica

Coding Critters Go-Pets - Nyomkövető robot rókica

8 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.