Color Me Mine - Oldaltáska, Violetta

Color Me Mine - Oldaltáska, Violetta
5 690 Ft
+114 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
25738
Megérkeztek a fantasztikus Color Me Mine színezhető táskák, Disney Violetta mintával! A különleges festéknek köszönhetően az alkotások nem kopnak le. Pompás képeket és festményeket készíthetünk az oldaltáskára a Violetta minták alapján. A legjobb hatás érdekében tervezd meg a színeket, mielőtt nekiállsz festeni. A Color Me Mine színezhető oldaltáska táska - Violetta nedves ruhával és egy kis szappanos vízzel tisztítható. A Color Me Mine - Színezhető oldaltáska Violetta mintával van díszítve, így teljesen új színvilágot rajzolhatsz rá! Méretek: 29 x 5 x 26 cm.
A Color Me Mine márkájú "Color Me Mine - Oldaltáska, Violetta" nevű játékot főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Color Me Mine

Color Me Mine - Oldaltáska, Violetta

Color Me Mine - Oldaltáska, Violetta

5 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.