Color Me Mine - Színváltós nagy kézitáska

Color Me Mine - Színváltós nagy kézitáska
5 490 Ft
+110 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
24670
Készíts teljesen egyedi kézitáskát a speciális Color Me Mine színváltós készletével! A hagyományos filcekkel kiszínezheted a táska fehér anyagát, majd a színeket a különleges színváltoztató filccel átsatírozva változtathatod meg. A folyamattal megduplázhatod a használható színek számát, így már összesen 8 színnel dolgozhatsz. A különleges filcet használva remek színátmeneteket is alkalmazhatsz a dekorálásban.
A Color Me Mine márkájú "Color Me Mine - Színváltós nagy kézitáska" nevű játékot főleg 6 és 16 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Color Me Mine

Color Me Mine - Színváltós nagy kézitáska

Color Me Mine - Színváltós nagy kézitáska

5 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.