KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

CraftArt - Festés számok szerint - Kutyus, 33,5 x 23,8 cm

CraftArt - Festés számok szerint - Kutyus, 33,5 x 23,8 cm
3 290 Ft
+66 hűségpont ajándékba - Részletek...
8 éves kor fölött
nem rendelhető
81972
Egyszerű és dekoratív - ez a számfestő!
A CraftArt: Festés számok szerint készletével egy 33,5 x 23,8 cm méretű, kutyust ábrázoló színes festményt készíthetnek el az alkotni vágyók. Ehhez nincs más dolguk, mint az előrajzolt, natúr vásznon szereplő számokat egyeztetni a festékes tégelyekre írt számokkal, és kitölteni a megfelelő színnel az adott, körvonallal határolt területet.
Annak érdekében, hogy a színek ne keveredjenek, érdemes először a legvilágosabb színnel kezdeni, majd minden színváltásnál vízzel alaposan megtisztítani az ecsetet. A dobozban minden megtalálható, ami a festéshez szükséges: 1 db ecset és 7 különböző színű prémium festék.
Az alkotótevékenység fejleszti a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát, a megfigyelőkészséget, a koncentrációt, valamint a színdifferenciálás képességét. Kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelhetik e tevékenységben, az elkészült kép pedig díszítheti a szoba falát, de akár ajándékba is adható.
Az elkészült kép mérete: 33,5 x 23,8 cm
A "CraftArt - Festés számok szerint - Kutyus, 33,5 x 23,8 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

CraftArt - Festés számok szerint - Kutyus, 33,5 x 23,8 cm

CraftArt - Festés számok szerint - Kutyus, 33,5 x 23,8 cm

3 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.